Centrifugal juicepresser – giver dig bedre helbred

by:

Helbred

Hvis du søger på internettet omkring fordelene af frisk juice og de forskellige typer juicepressere der er til rådighed, er det tilgiveligt hvis du har fået den opfattelse at de beskedne centrifugal juicepressere skal undgås for enhver pris. Af ukendte årsager, måske har det alt at gøre med fortjenestmargener, er den myte blevet udbredt på internettet, at centrifugale juicepressere ødelægger næringsstofferne i fødevarerne på grund af den hastighed de kører med og varmen den udvikler. online undersøgelser

Enhver opmærksom forbruger vil imidlertid hurtigt notere sig, at al denne snak om destruktion af næringsstofferne i juicen når man bruger en centrifugal presser, kommer fra enten producenterne af konkurrerende typer juicepressere, eller forhandlerne af dem. Det er desværre den pris vi betaler for friheden til at skrive hvad vi vil på internettet, så der er en tendens til at mindre samvittighedsfulde typer skriver noget komplet sludder, for at de hurtigt kan tjene penge. Så lad os få dette på det rene, en gang for alle:

CENTRIFUGALE JUICEPRESSERE ØDELÆGGER IKKE ENZYMER ELLER ANDRE NÆRINGSSTOFFER; RENT FAKTISK HJÆLPER DE MED AT PRODUCERE VITAL OG SUND FRISK FRUGT- OG GRØNTSAGSJUICE DER ER RIGTIG GODT FOR DIG.

Når du har gennemskuet alt det online sludder, finder du måske ud af at en slow juicer kan give en mere næringsrig på grund af den måde den presser juicen. Disse juicere maser og knuser frugt- og grøntsagsfibrene, mens centrifugal juicerne bare splitter cellerne og tømmer dem for deres saft gennem centrifugalkraft.

Forskellen på den kvalitet juice slow juiceren producerer, er heller ikke så stor som mange gerne vil have os til at tro i deres beskrivelser. Der er visse videnskabelige undersøgelser til rådighed, der viser at kvalitet af juicen er forbedret, men kun i meget beskedne mængder. Den forbedrede kvalitet af juicen fra slow juicere kommer dog til en pris, som mange forbrugere der lever et hektisk liv, simpelthen ikke har råd til. Denne pris er tid.

Helt ærligt er en centrifugal juicer stadig den nemmeste og hurtigste måde at få dit daglige juice tilskud, og det er alene af denne grund, selvom den langsommere, mere komplicerede slow juicer giver nogle få ekstra sundhedsmæssige fordele, at den vil blive overset af en stor del mennesker.

Så ved at bruge en af disse hurtige juicere, vil du på ingen måde kompromittere dit eller din families helbred. At have noget der er let at bruge og rengøre, betyder at du højst sandsynligt vil bruge det hver dag, og dermed få flere fordele fra at drikke den sunde og energigivende juice den producerer.

Når det er sagt, ikke enhver centrifugal juicer er skabt lige, og efter selv at have brændt en del sammen i de tidlige dage af mit saftpresnings liv, har jeg måtte erkende at kvalitet og ydelse kommer med en pris. Faktisk kan nogle få af de billigere centrifugal juicere der er på tilbud, give problemer i brug og har dårlig udnyttelse af ingredienserne. Det er derfor vigtigt at du vælger med omtanke.

Gode centrifugal juicere vil koste omkring 1000kr., såsom L’Equip 215 XL juicer, der retmæssigt modtager de højeste ratings i juice tests som den, der vises regelmæssigt i Independent Newspaper (en uafhængig britisk morgenavis) ”Ti af de bedste funktioner”. I Independent, fik L’Equip XL samlet titlen ”bedste køb”, men titlen ”bedste luksus køb” blev tidligere tildelt den exceptionelle Breville JE4 juicer. Denne vil koste dig en svimlende sum af 2900kr., men du får også hvad du betaler for. Den har en ægte kommerciel motor, der er langt mere kraftfuld end nogen anden på markedet, og er så godt som ustoppelig, selv når du fylder håndfulde af hele gulerødder i dens ekstra brede føderør.

Et andet plus er at Beville JE4 har to hastigheder der hjælper med at forøge effektiviteten af den, når man bruger den lavere hastighed til at presse bløde ingredienser. Den kraftfulde motor bliver huset i en støbejerns hus med et ydre af børstet rustfrit stål, for ekstra stabilitet og styrke. De ingredienser du fylder i den, kommer kun i kontakt med det rustfrie stål mens presningen finder sted, og den juice den presser, løber ned i en stænktæt specialtilpasset kop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *