De bedste midler mod psykiske lidelser

Det er ikke altid blot medicin og behandlinger fra lægen, som kan få dig ud af en depressiv, stresset eller psykotisk tilstand. Vi kommer her lidt ind på hvad du aktivt selv kan gøre, for at slippe af med den sygdom som generer dig.

Du skal være klar over, at disse metoder ikke giver dig en 100% chance for at blive rask. Det vil dog med stor sikkerhed gøre en forskel for dig, så kæmp med liv og sjæl for at komme igennem det!

  • Drik massere væske

Vand er essentielt for menneskets overlevelse. Får man ikke nok vand eller væske påvirker det ens fysiske tilstand, og dette kan også have indflydelse på hjernen. Sørg derfor for at drikke mindst 2 liter væske om dagen

  • Dyrk motion

Motion er med til at skabe lykkestoffer i din hjerne, og er med til at rense ud. Dette er et ligeså vigtigt element som at indtage væske. Prøv at få pulsen lidt op, da det er her at det for alvor hjælper.

  • Spis sundt

Ligesom de to andre trin, hjælper dette også meget på din psyke. Spis “rent” mad, undgå sukker og sørg for at få en masse sund kød og grøntsager.

  • Tal om din lidelse

En anden god ting er at tale om de problemer man har. Du vil opleve at det giver dig mere fred, når du får lov at snakke om tingene. Gå eventuelt til en psykolog og få professionel hjælp.

Dette er blot nogle af trinnene. Spørg din egen læge eller psykolog for at vide mere om, hvad du selv kan gøre for at få det bedre.

Comments are closed.